Лагман

3-4 пиязды майдалап турап майга куырыныз. 500 гр. етти майдалап турап, пиязга косып куырыныз (суреттегидей, фарш косатын болсаныз, фаршты сонында косасыз). 4-5 картопты, 2 сабиз, 1 киши редьканы аршып майдалап турайныз + 1 помидор косып, барин етке косып, су косыныз да кайнатыныз. Су кайнай бастаган кезде туз + бурыш + калаган кокти косыныз. 15-20 минуттай кайнатыныз. Дайын лапшаны (колдан жасасаныз: 1 жумыртка + 1 кесе су + 2 стакан ун + туз) кайнатып алыныз. Лагманыныз дайын! Сервировать еткенде, ен алдымен лапша, кейин ет+картоптарымызды устине койганнан кейин гана ар кимге калаганша сорпадан куйыныз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Ыстық тамақ. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

3 Responses to Лагман

  1. tarazkyzy айтады:

    Лағманға еще джанду дегенді (көк пияз сияқты) қооса ващееее қатып кетеді. Базарда сатылады

  2. tarazkyzy айтады:

    Аха, у-ж-а-с қандай долгий процесс

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s